Sessions

Time
Session
Duration
Cost
8:00 AM
  • Registration
    1 hour
9:00 AM
  • Welcome address - Zhao Xichu

    Welcome and opening comments

    Zhao Xichu

    Chief Executive Officer, Huawei Australia.

    10 mins
9:10 AM
  • Huawei global overview - John Lord

    John will provide a global business update about Huawei Technologies.

    John Lord

    John Lord, AM FAICD - Chairman, Huawei Australia John was born in Perth, Western Australia... More

    10 mins
9:20 AM
  • The Path of Industrial Digital Transformation - Lida Yan

    Cloud-pipe-device collaboration to drive digital transformation.

    Lida Yan

    President - Enterprise Business Group, Huawei Technologies.

    20 mins
9:40 AM
  • Upcoming Cyber security challenges and ways to deal with them - John Suffolk

    John will talk about the key cyber security challenges facing organisations today and how to address them.

    John Suffolk

    President - Global Cyber Security & Privacy Officer, Huawei Technologies.

    30 mins
10:10 AM
  • From industry digital to society digital - Andrew Johnson

    The transition of digital technology - from impacting industries to society and the world.

    Andrew Johnson

    Chief Executive Officer, Australian Computer Society Andrew Johnson is the Chief Executive... More

    20 mins
10:30 AM
  • Coffee Break
    30 mins
11:00 AM
  • The next Frontier of Smart Cities - Cities 4.0 - Catherine Caruana-McManus

    An IoT story highlighting how alliances and collaboration can deliver outcomes to impact our world.

    Catherine McManus

    Chair, IoT Australia Alliance Smart Cities & Industries Engagement Catherine McManus is... More

    30 mins
11:30 AM
  • ICT drives production automation - Michael Cox

    A case study - Automation driving productivity within the energy sector.

    Michael Cox

    Principal Architect, Huawei Technologies

    20 mins
11:50 AM
  • ICT shapes road and rail transport into the future - David MacKenzie

    Case studies for digital road and rail – Systems, services and offerings across the industry

    David MacKenzie

    Executive General Manager - Technology Systems, UGL David joined UGL in June 2005 and in... More

    20 mins
12:10 PM
  • Panel Discussion - IoT Ecosystems: Developing partnerships & delivering value to society

    Interactive Q&A with a panel of leaders from the ICT industry. Delegates are encouraged to ask questions and provide feedback. 

    40 mins
12:50 PM
  • Lunch
    1.17 hours
2:00 PM
  • Accelerating the global momentum to make 5G a reality - Leon Zhang

    A look into the future developments of 4.5G and 5G technology. The research which is making it a reality for future generations and the collaboration involved in its development. 

    Leon Zhang

    Director of 5G Marketing, Huawei 

    30 mins
2:30 PM
  • Internet of Things: Gold Rush or Ghost Train? - Craig Carter and Steve Lennon

    National partner Fujitsu gives their keynote presentation.

    Craig Carter

    GM, IoT and Edgeware, Fujitsu Oceania. Craig brings over 25years experience in the IT and... More

    Steve Lennon

    Principal Adviser, Technology & Innovation, Fujitsu. Steve is the focal point in Fujitsu... More

    30 mins
3:00 PM
  • Cloud data centre - leading enterprise infrastructure - Jarrett Potts

    Leading IT and Datacentre solutions and how they have helped organisations across the globe to deliver better outcomes for customers. Covering case studies from across Europe and Oceania.

    Jarrett Potts

    Data Centre Solution Market Management Dept, IT(Products & Solutions) Jarrett Potts has... More

    30 mins
3:30 PM
  • Coffee Break
    30 mins
4:00 PM
  • Agile Cloud Network - Ajay Gupta

    What benefits can an Agile Network solution bring organisations from a connectivity, performance and scalability point of view?

    Ajay Gupta

    Global Director of Product Marketing - Enterprise Business Group, Huawei At Huawei, Ajay is... More

    30 mins
4:30 PM
  • Huawei consumer portfolio & MateBook preview - Peter Adamovic

    Overview of Huawei's consumer device portfolio plus a sneak preview of the Huawei MateBook.

    Peter Adamovic

    Director of Go To Market, Huawei Australia. Peter Adamovic was appointed as the Director of... More

    15 mins
4:45 PM
  • Cocktails & networking
    1.75 hours
6:30 PM
  • Conclusion & guest departure
    5 mins
Time
Session
Duration
Cost
8:00 AM
  • Registration

    Registration open for delegates who did not attend and register on Day 1.

    1 hour
9:00 AM
  • Stream 1: IoT

    (Ballroom A & B, Level 2)

    09:00-09:20        IoT - driving the next evolution - John Stanton, CEO at Communications Alliance
    09:20-09:50        Cutting edge NB-IoT solution for IoT development - Emmanuel Coelho Alves, Wireless Products Line and Wireless Marketing Director, Huawei Technologies 
    09:50-10:20        IoT - enabling smart cities to become reality - Wei Xiang, Professor Electronic Systems and IoT Engineering at James Cook University
    10:20-10:40        Improving healthcare through IoT - Andrew Oldaker, CTO at Melbourne Health

    10:40-11:10        Coffee Break

    11:10-11:30        IoT Vision - Stuart Macintyre - CTO/Director at Optus Business Technology
    11:30-12:00        Leading IoT, driving industry innovation - Abdul Memon, Huawei Australia
    12:00-12:20        Big data creating value for industry - SAJ Kumar, Internet of Things at SAP
    12:20-12:40        Smart logistics - Chee Kean Lim, CEO at Ascent Solutions

    12:40-14:00      Lunch

    5 hours
  • Stream 2: Huawei Cloud & Network Conference

    (Ballroom D, Level 2)

    09:00-09:10        Welcome speech - Neil Evans, Director of IT&DC at Huawei Australia
    09:10-09:40        Cloud transformation, New Benchmark - Cheng Yu Wee, CTO
    IT, Data Centre and Cloud Solution Sales, Global Solutions Elite Team (Asia Pacific) at Huawei
    09:40-10:00        Future ROADS of storage - Gus O'Brien, Principal Architect, IT, Data Center and Cloud Solution Sales
    Global Solutions Elite Team (Asia Pacific Branch) at Huawei
    10:00-10:20        The Future of HPC - Peter Kerney, Enterprise Solution Architect,
    Intel Australia
    10:20-10:40        Q&A with IT experts - Neil Evans, Director of IT&DC at Huawei Australia

    10:40-11:10        Coffee Break

    11:10-11:40        Datacenter network services & software defined X - Yin Guoli, Chief Architect Data Center Network, Switch and Enterprise Communication Product Line at Huawei
    11:40-12:10        Cloud-Centric Multi-Tenancy DCN & DCI via SDN - Mark Wu, CTO, Network Solution Sales Dept. Enterprise BG at Huawei
    12:10-12:40        Mission-Critical Open Platform and Active-Active DR Solution for Finance - Ken Mak, Director, DataCenter Solution at Huawei
    12:40-14:00        Lunch

    5 hours
2:00 PM
  • Stream 3: Channel Partners

    (Ballroom A & B, Level 2)

    14:00-14:05        Welcome: Why the Channel matters to Huawei EBG - Leon Li, MD of Enterprise BG at Huawei Australia
    14:05-14:35        Channel business update and programs - Leo Lynch, Director of Channel Sales at Huawei Australia
    14:35-15:15        Distributor Update - Justin Bean, National Sales Manager at CertaOne; Josh Tipping, CTO at iCITA; Larry O'Toole, MD at Madison

    15:15-15:45        Coffee Break

    (Breakout A & B, Level 2 - combined session with Huawei Services)

    15:45-16:05        Huawei Service supports partner success - Thomas Xing, Director, Enterprise Services at Huawei Australia
    16:05-16:20        A partner's experience with Huawei Services - Phil Smith, Chief Regulatory Officer at Opticomm
    16:20-16:35        Award Presentation – Star Program, Huawei Partnership Award and HCIE - Huawei Executives and Partners
    16:35-17:30        Thank you and cocktail - Leon Li, MD of Enterprise BG at Huawei Australia
    17:30                  Conclusion and guest departure

    3 hours
  • Stream 4: Huawei Services

    (Ballroom D, Level 2)

    14:00-14:20        Huawei Service Accelerates your business - Weijun Xiong, VP, Enterprise Technical Services at Huawei
    14:20-14:40        Huawei’s Service for the Transportation industry - Dan Birmingham, Project Director at Huawei Australia
    14:40-15:00        Huawei Services Collaboration - Dave Tan, Head of Procurement at Huawei Australia
    15:00-15:15        A Success story in the transportation industry - Brendan Rogen, Executive Project Director, Technology Systems at UGL

    15:15-15:45        Coffee Break

    (Breakout A & B, Level 2 - combined session with Channel Partners)

    15:45-16:05        Huawei Service supports partner success - Thomas Xing, Director, Enterprise Services at Huawei Australia
    16:05-16:20        A partner's experience with Huawei Services - Phil Smith, Chief Regulatory Officer at Opticomm
    16:20-16:35        Award Presentation – Star Program, Huawei Partnership Award and HCIE - Huawei Executives and Partners
    16:35-17:30        Thank you and cocktail - Leon Li, MD of Enterprise BG at Huawei Australia
    17:30                  Conclusion and guest departure

    3 hours